• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 752930

Catrice топ лак копринен мат

2,49 лв. 4,99 лв.
+ -
  • Дава на всеки цвят лак сатенено-матово покритие
  • Мек ефект
  • С бързосъхнеща формула
  • Веган

OPPOSITES ATTRACT

Противоположностите се привличат, и лесно се създават с топ лак. The Silk Matt топ лак придава на всеки цвят лак сатенено-матово покритие. Може да се прилага на целия нокът или на части от нокътя за контрастиращи акценти. Бързо изсъхваща формула.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, PHTHALIC ANHYDRIDE / TRIMELLITIC ANHYDRIDE / GLYCOLS COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, SILICA, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, CITRIC ACID, CI 60725 (VIOLET 2).
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.