• Марка: CD
  • Кат. номер: 00127

CD део спрей портокал 150мл.

5,50 лв.
+ -

Подарете си нежна грижа от природата с продуктите на CD. Дезодорантът CD спрей с аромат от портокалов цвят е за едно стимулиращо начало на деня. Той осигурява надеждна 24-часова защита на тялото, дори и при напрегнато ежедневие. Дерматологично тестван, спреят е подходящ дори и за чувствителна кожа. С приятен аромат, без алуминиеви соли, той няма опасност да остави петна върху вашите дрехи.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Вид
Спрей
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.