• Марка: Essence
  • Кат. номер: 923445

Essence четка за хайлайтър glow my mind!

7,69 лв.
+ -

Независимо дали ще я използваш по бузите, челото или по носа, тази четка е перфектният инструмент за красота, с който да нанесеш допълнителен блясък по лицето. Благодарение на плътните, къси косъмчета, прахообразните текстури се преливат безпроблемно. Визията на четката също трябва да се спомене- микс от розово злато и цвят шампанско, което ще привлече вниманието на всеки!

01 they see me glowin´

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА. За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 4,49лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 4,99лв.