• Марка: Essence
  • Кат. номер: 926320

Essence поставка за четки BRUSH hour!

6,26 лв. 6,59 лв.
+ -

Поставката за четки е идеална за поддържане на банята или тоалетката малко по-подредена. Независимо дали за съхранение или сушене - благодарение на вакуумната подложка, тя се придържа здраво към чистите и гладки повърхности след навлажняване и винаги държи любимите ви четки под ръка, така че да можете да създавате страхотен външен вид за нула време.

 

Не закъснявайте за партито! Новата лимитирана серия “It’s Brush Hour” е тук! Състои се от 5 супер меки, скъпоценни четки и поставка за тях. От прецизна четка за сенки до голяма buffer четка за лице - всичко, което можете да поискате.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.