• Марка: Essence
  • Кат. номер: 923440

Essence хайлайтър палитра glow my mind!

18,29 лв.
+ -

Сбогом вяла кожа през зимните дни: палитрата с печен хайлайтър подсигурява свеж и радиантен тен през мрачните дни. Печените текстури, обединени в 1 палитра, силно разпръскват светлината в зоните на лицето, които заслужават акцентиране. Визията ти ще стане още по-очарователна, ако ги нанесеш по скулите или/и по деколтето.

01 here we glow again

 

Озаряващ блясък, който спира дъха- нищо друго няма да направи тена ти по-свеж и сияен. Лицето изглежда най-добре с естествен, светлоотразяващ блясък на правилните места. Серията "glow my mind!" придава на кожата ярък хайлайт ефект през студените месеци на годината. Серията включва новости с главен акцент върху бляскавото както и съпровождащи продукти за нанасянето им.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук