Essence HIGH BEAUTY

На път сте да изпитате истинското чудо за красота - конопът! Защото съставката - която все още се гледа критично от някои - отдавна се е утвърдила като продукт за красота, който трябва да имате. Сега се счита за наистина магическа съставка - и без никакъв опияняващ ефект, защото маслото от конопено семе е известно със своите овлажняващи и регенериращи свойства. Ето защо сега е включено в новата лимитирана серия High Beauty, което означава чисти продукти с висококачествено конопено масло. И не се притеснявайте: нашето конопено масло е абсолютно законно от гледна точка на THC и не съдържа нито едно упойващо вещество.

 

То се извлича от семената на растението cannabis sativa и следователно не оказва опияняващо действие на добре познатото вещество, което идва от листата и цветовете на същото растение.

 

И още по-добрата новина: всички продукти High Beauty са разработени според нашия "Clean Beauty Standard", което означава, че те не само съдържат висококачествено конопено масло, но и са без вещества, които считаме за съмнителни. Не се използват съставки като частици микропластмаса, силикони, парабени, минерално масло, както и аромати с алергенни компоненти и акрилатни полимери. Продуктите са веган, не са тествани върху животни като всички продукти на essence, съдържат високо съотношение на естествени съставки и допринасят за устойчивото отглеждане на палмово масло.

 

Марки +
Цена +

Essence HIGH BEAUTY

Подреди по