• Марка: IDC
  • Кат. номер: 3451

IDC отлепяща маска за лице с въглен 15мл.

2,39 лв. 3,99 лв.
+ -

Почиства внимателно лицето и премахва нежеланите несъвършенства. Самата маска е много интензивна черна паста. Когато изсъхне върху лицето, се втвърдява и е необходимо да се отстрани чрез отлепяне. В този процес се случва магията. Маската е толкова прикрепена към кожата, че когато се отлепя, премахва всякакви нечистотии и мъртви клетки, така че тя също ексфолира кожата.

 

За всеки тип кожа. Дълбоко почиства и тонизира. Нанесете на почистено лице, без зоната около очите, устните, веждите и горната устна. Оставете 30мин. и отлепете от външния ъгъл на лицето навътре.Препоръчва се редовна употреба: до 3 седмично.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.