• Марка: It'S SKIN
  • Кат. номер: 87775

It's Skin Have a Eggshell почистваща пяна за лице с яйчена черупка 150мл.

Почистваща пяна с яйчена черупка ефективно премахва остатъците от грим, примесите и излишния себум, без да дразни кожата. Създава богата, мека пяна, която почиства и подхранва грубата кожа, свива порите и намалява черните точки.

Подхранващата формула има стягащ ефект. Мембраната на яйцето е естествена съставка, извлечена от вътрешния слой на яйчена черупка. Хранителните вещества, които съдържа, подобряват еластичността на кожата и възпрепятстват преждевременното стареене на кожата. Тя подготвя кожата оптимално за следващите продукти за грижа. За чист, свеж тен.

 

Целева група:

За всеки тип кожа, особено за мазна, с акне. При първи знаци на стареене на кожата.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.