• Марка: It'S SKIN
  • Кат. номер: 887430

It's Skin Mangowhite почистваща пяна за лице с мангостин 150мл.

Почистваща пяна за лице с аромат на мангостин съдържа екстракти от тропическия плод мангостин и черница и поддържа кожата озарена и светла. Благодарение на комбинирания ефект от японска кайсия и зелен чай, кожата е чиста и има здравословен тен.

При контакт с въздуха, структурата на гела се променя в деликатна кремообразна пяна. Той има противовъзпалително действие като антиоксидант и ефективно се бори с образуването на акне.

Ефект и състав

Тропическата кора екстракт Мангостийн (Гарциния Мангостана) традиционно се използва в Югоизточна Азия в продължение на векове, особено при лечението на кожни инфекции и рани. Има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Екстрактът от Камелия sinensis се характеризира със силни антиоксидантни и антибактериални ефекти. В комбинация с витамин с, той действа като защитен слой на кожата срещу UV лъчите.

Дрожди (Lactobacillus, Saccharomyces) богат на амино киселина състав, допринасят за естественото регенериране на кожните клетки и клетъчните мембрани. Подобрява еластичността на кожата и възстановява естественото сияние и младежкия облик.

Тип кожа: За всички типове кожа.

 

Начин на употреба: Почистваща пяна перфектно премахва замърсяванията, мъртвите клетки и може да помогне за лечение срещу акне. Той също така облекчава зачервяванията, дразненето и стимулира растежа на нови клетки. Измийте лицето си с топла вода. Нанесете достатъчно количество почистваща пяна на пръстите и масажирате с нежни кръгови движения. След това изплакнете с вода. След почистване на кожата ви препоръчваме да продължавате с тоник и останалите стъпки за грижа за кожата.