• Марка: L'action
  • Кат. номер: 1189

L'action лак лепило за нокти 8мл.

14,99 лв.
+ -
  • Произведено във Франция
  • Едноминутно решение
  • Поправя счупени нокти

Поправя счупени и накъсани нокти
Прозрачен лак за нокти, който поправя счупените нокти. Издържа и поддържа ноктите дълги и красиви, докато не израснат. Нанесете отново, когато е нужно.

Употреба: нанесете тънък слой на целия нокът, за да придобие гладка и мека повърхност. Оставете напълно да изсъхне и след това нанесете цветен лак за нокти, както обикновено.

*Дерматологично тестван.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
" INGREDIENTS : ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIETHYL CITRATE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, SILICA, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/TRICYCLODECANE/DIMETHANOL COPOLYMER, NYLON-66, MEK, CI 60725 (VIOLET 2)."
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук