• Марка: L'action
  • Кат. номер: 1073

L'action серум за подхранване и растеж на мигли 10мл.

14,99 лв.
+ -

Удължава + заздравява + извива миглите


Прозрачната спирала, с провитамин В5 за укрепване на миглите ви и витамин Е за хидратиране и стимулиране на растежа, също се грижи ежедневно за миглите ви: структурата постепенно се удължава и уплътнява, докато миглите ви остават копринено меки и перфектно извити през целия ден. Прозрачната спирала може да се използва самостоятелно или под обичайната ви спирала и е идеална за повредени мигли.

Употрба: Нанесете върху чисти мигли. Оставете да изсъхне. След това нанесете обичайната си спирала. Не излагайте на светлина и топлина. Пазете далеч от деца.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
INGREDIENTS : AQUA (WATER), PVP, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, TOCOPHEROL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN.
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук