• Марка: MBeauty
  • Кат. номер: 316014

MBeauty ексфолиращи чорапи за крака с АНА киселини от лавандула 40г.

8,49 лв.
+ -

Различни съставки, като растителни екстракти на лавандула, зелен чай, маслина, роза и витамини омекотяват и премахват мазолите краката. Алфа хидрокси киселините (АНА) премахват мъртвите кожни клетки и подпомага обновяването на кожата под дермиса. Грубата и напукана кожа става мека и гладка. Дематологично тествано.

 

Начин на употреба:

  1. Измийте краката и подсушете добре
  2. Извадеде чорапите и изрежете по пунктира всеки от тях
  3. Поставете краката си в чорапите за 60-90 минути
  4. Отстранете чорапа, измийте и подсушете краката
  5. Мъртвите кожа ще се бели в продължение на седмица

 

Предупреждения: Не използвайте, ако имате непоносимост към лепенки и чувствителна кожа. Прекратете употребата и се консултирайте с доктор, ако кожата се зачерви, подуе и започне да сърби по време или след употреба.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.