• Марка: AIR-VAL
  • Кат. номер: 3100

Парфюмен спрей за тяло Уил 100мл.

9,99 лв.
+ -
Усетете силата на феите! Преобразете в магическия образ на любимата героиня!
Тя е пазителка на Сърцето на Кандракар,  скъпоценност, която концентрира в себе си силата на четирите стихии - Въздух, Вода, Земя и Огън - и ги превръща в абсолютна природна енергия,  на която Уил е повелителка. Може да става невидима, да общува с електрически уреди, да използва телепатия, за да разговаря със своите приятелки,  и като всички тях да създава астрални близнаци на себе си или на други хора. Ботушите й, удобни и здрави, освен че никога не излизат от мода, държат настрана и най-опасните й врагове
Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.