• Марка: Titania
  • Кат. номер: 2960

Titania автоматична силиконова четка за лице

34,99 лв.
+ -
  • Приставка 1 - за ежедневно почистване и анти-ейдж терапия 
  • Приставка 2 - за дълбоко почистване на лицето.

За ежедневна грижа за лицето и тялото. За домашна употреба. Нежният масажен ефект подобрява микро-циркулацията, като оставя кожата свежа и здрава.

 

Начин на употреба: Нанесете любимия си продукт за пилинг на силиконовата приставка. Включете четката, изберете една от двете скорости и нанесете с леки масажни движения на влажна кожа. Когато я използвате за анти-ейдж терапия, кожата трябва да бъде суха. При нанасяне следвайте посоките указани върху опаковката. Изключете уреда. Отстранете силикона от основата и измийте внимателно с хладка вода. Оставете да изсъхне.

 

Внимание: прочетете внимателно инструкциите преди употреба. В комплекта има включени 2бр. батерии ААА. Да не се използва с продукти съдържащи микрогранули, тъй като те могат да наранят силикона. Да не се мие с продукти съдържащи алкохол, бензин, ацетон. Да не се излага на висока температура и  слънце. Да не се използва върху клепачи. Да се избягва контакт с очите. Да не се използва повече от 3 минути. Да не се използва върху раздразнена или наранена кожа. Да се съхранява далеч от деца. 

 

Гаранция: 24 месеца от датата на покупка с касова бележка.