• Марка: Titania
  • Кат. номер: 5309

Titania крем за напукани пети

6,85 лв.
+ -

хидратира в дълбочина

Активни съставки: урея, бизаболол, екстракт от див кестен, пантенол, алантоин, ланолин и витамин Е

Интензивна грижа за суха, груба, напукана или силно загрубяла кожа. С помощта на уреята кожата се хидратира в дълбочина. Бизабололът има противовъзпалителни и антибактериални свойства. Пантенолът и алантоина подпомагат процеса на естествено възобновяване на кожата. При редовна употреба кожата става по-мека, по-гладка и по-привлекателна.

Начин на употреба: Използвайте два пъти на ден върху чиста кожа с масажни движения.

Внимание: Да не се използва при бебета или малки деца. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Да се съхранява на темпуратура под +25 °C.

75мл.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.