Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

За нас

Добре дошли в Додис Интернационал! Гордеем се, че сме добре установен бизнес, който предоставя висококачествен грим, козметика и аксесоари на нашите уважаеми клиенти повече от 34 години. Нашият ангажимент към съвършенство е отразен в широкия ни избор от продукти, опитния ни персонал и отдадеността ни към удовлетворението на клиентите.
 
Като ексклузивен дистрибутор на водещите марки за красота, ние се гордеем да предлагаме на нашите клиенти най-новите и най-добрите продукти от Revolution, Wibo, Lovely, NAM, Titania, It’S Skin, Profusion, Eylure, IDC Institute, Martinelia, Fito cosmetic, Treaclemoon, Schaebens и други. Тези марки са известни със своето качество, иновации и достъпност и ние се радваме да ги споделим с нашите клиенти.
 
Нашият екип от бюти експерти помага на нашите клиенти да изглеждат и да се чувстват по най-добрия начин. Ние вярваме, че всеки заслужава да се чувства уверен и красив и сме посветени на това да помагаме на нашите клиенти да постигнат желаната визия. Независимо дали търсите смело ново червило, луксозен продукт за грижа за кожата или най-новата тенденция в грима, нашият екип е тук, за да ви помогне да намерите точно това, от което се нуждаете.
 
Ние разбираме, че пазаруването на козметични продукти може да бъде объркващо, поради което се стремим да осигурим безпроблемно и приятно пазаруване. Нашият онлайн магазин е лесен за навигация и нашият опитен персонал е на разположение, за да отговори на всички въпроси, които може да имате. Ние предлагаме бърза и надеждна доставка, а нашата политика за безпроблемно връщане гарантира, че нашите клиенти могат да пазаруват с увереност.
 
В нашата компания вярваме в предоставянето на изключително обслужване на клиентите. Нашият екип е посветен на това всеки клиент да получи персонализирано внимание и да напусне магазина ни доволен. Винаги се радваме да предоставим съвети и препоръки, за да помогнем на нашите клиенти да постигнат желаната визия.
 
Благодарим ви, че ни избрахте за всички ваши нужди, свързани с красотата. Очакваме с нетърпение да продължим да ви предоставяме най-добрите продукти и услуги за много години напред.