Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

Доставка

Доставката на поръчки се извършва от куриерска фирма Speedy. Договорено е условие "с право на отваряне". Нетърговски вид и липси се констатират САМО по време на доставката в присъствието на куриер!

 1. След като направите поръчка в сайта, ще получите имейл, че е приета успешно
 2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката ще получите, само ако сте нов клиент. Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас.
 3. След потвърждение по телефон времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през официалните празници.
 4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или само до офис на куриерска фирма Спиди.
 5. Доставката се извършва на територията на Република България

 

 • За поръчки над 49лв. доставката до офис за цялата страна е БЕЗПЛАТНА (Република България)
 • За поръчки под 49лв. цената за доставка до всички градове в България (до 24ч.) до адрес или до офис, до 1кг, се изчислява по време на завършване на поръчката. 
 • За поръчки над 49лв. доставката до адрес в София (до 48ч.) е около 6,99лв., а за останалите градове в България (до 48ч.) – около 6,99лв
 • За поръчки под 49лв. цената за доставка до офис в София (до 48ч.) е около 5,00лв., а за останалите градове в България (до 48ч.) – около 5,70лв.
 • За поръчки под 49лв. цената за доставка до адрес в София (до 48ч.) е около 6,99лв., а за останалите градове в България (до 48ч.) – около 6,99лв.

 

Услуга с добавена стойност:

 1. Фиксиран час - 2,00лв.

 

В случай на активиране на промокод: цената на доставка се определя от крайната сума на поръчката след активиране на промокода

 

ДОСТАВКА С ДОСТАВЧИК DODIS

 • За поръчки над 49лв. доставката до адрес БЕЗПЛАТНА
 • За поръчки под 49лв. доставката до адрес е 4,50лв.

ДОСТАВКАТА С ДОСТАВЧИК DODIS в София се извършва в райони: Център, Витоша, Студентски, Младост, Овча купел, Красно село, Красна поляна, Оборище

 

Както знаете, през дните около т.нар. „Черен петък“ и коледните празници, броят на куриерските пратки нараства драстично в цяла Европа. С цел още по-качествено обслужване и повече успешни доставки от 22.11 до края на годината, заради възможните забавяния в пратките до 24 часа, срокът за доставка се променя до 96 часа. Разбира се, целта ни ще е да доставяме всички пратки в най-кратък срок!