Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

Често задавани въпроси

 

Как да избера цвят на продукт?
Когато влезете в продуктова страница, там се изобразяват различните цветове на продукта в кръг. Когато изберете цвят, се изобразява и съответстващата снимка на избрания цвят.
Как да поръчам?
1. Натиснете бутона „купи” на избрания от Вас продукт и той автоматично ще се добави в пазарската количката 2. Когато сте добавили продуктите, натиснете бутона на количката и после „поръчай” 3. Попълнете Вашите данни, като в полето „коментар” можете да оставите забележка за избраните продукти или доставката на поръчката 4. За да завършите поръчката, натиснете „продължи” и се уверете, че данните са изписани правилно. Накрая натиснете 'поръчай'
Мога ли да направя поръчка без да се регистрирам в сайта?
Можете, но е препоръчително да направите регистрация, за да може да следите статуса на вашата поръчка, и за да не се налага всеки път да попълвате данните си.
Как да разбера, че поръчката ми е потвърдена?
След като завършите поръчката, автоматично получавата имейл, който потвърждава направената поръчка.
Как ще получа поръчката и колко е цената за доставка?

Доставките се извършват от куриерска фирма Спиди и със собствен транспорт от DODIS за град София. За поръчки над 49 лв. доставката до офис на Спиди за цялата страна е БЕЗПЛАТНА. За поръчки под 49 лв. цената за доставка се изчислява на последната стъпка при завършване на поръчката. В деня на доставка ще получите SMS с потвърждение, който съдържа номер на пратката, както и име и телефонен номер на куриера, в случай че искате да промените времето или мястото на получаване. Прочетете повече в нашите условия за доставка.

Какви са начините на плащане?
Можете да платите с наложен платеж. Плащането с наложен платеж се осъществява на място при получаване на пратката и се заплаща на куриера.
Към кого да се обърна за допълнителни въпроси?
Можете да се свържете с отдел Обслужване на клиенти на имейл адрес info@dodis.bg или на телефонен номер: +35928087840
Как да използвам код за отстъпка?
На стъпка 2 от чекаута, преди да потвърдите поръчката, има празно поле Код за отстъпка (промо код), където да го въведете. След това натиснете 'провери' и автоматично ще се изчисли. Промокодът не може да бъде използван за вече намалени продукти.