• Марка: Makeup Revolution
  • Кат. номер: 185059

Makeup Revolution дълготраен течен коректор Conceal & Define Infinite C6

13,00 лв.
+ -

Максимално покриващ, дълготраен коректор с 16-часова издръжливост. С 20% повече пигмент и 20% повече покритие. Формулата е обогатена с ниацинамид, което го прави идеален за кожа, склонна към несъвършенства. С успокояващи и противовъзпалителни свойства.

Подходящ за всички типове кожа, този коректор предлага пълно покритие, като същевременно е устойчив на размазване, не се слепва и диша, за да изглежда като естествена втора кожа.

Начин на употреба: Нанесете няколко точки под зоната на очите и разнесете с помощта на синтетична четка или влажна гъба за разнасяне. Нанесете една точица върху петна и разнесете с пръст, четка или гъба, като при необходимост добавите още. Използвайте по-светъл или по-дълбок нюанс, за да добавите контур или да подчертаете.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук