• Марка: NAM
  • Кат. номер: 658702

NAM дълготраен молив за очи 2 Chocolate

10,99 лв.
+ -

Прецизен, кремообразен и дълготраен молив за очи KAJAL от NAM е предназначен да създаде идеално прецизна линия на клепача и "отваряща очите" водна линия! Кадифена текстура, брилянтно боравене, той се плъзга като воал през нежните ъгли на клепачите. Разпределя интензивно пигментирания цвят по равномерен и лек начин. Веднъж нанесен, не се нуждае от доправяне. Веган KAJAL EYELINER от NAM е незаменим за създаване на перфектната линия на повърхността на клепача, както и за маркиране на водната линия на окото. В зависимост от нюанса на очната линия можете да създадете силен котешки поглед или фин ефект за подобряване на очите. Вниманието, което NAM обръща на нежните съставки за грим за очи, гарантира, че моливите са безопасни дори за чувствителни очи. Ако искате оптически да увеличите окото в дневния си грим, подчертайте водната линия на долния клепач с очна линия Nude в телесен цвят. Това ще отвори окото по естествен и чувствен начин, без да го отрязва.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
C10-18 Triglycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Synthetic Japan Wax, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, CI 77499, CI 77491, CI 77492.
Водоустойчив
не
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук