• Марка: Revolution Pro
  • Кат. номер: 447546

RP молив за вежди Rockstar Styler Brown

13,49 лв.
+ -
Glamour x Luxe; запознайте се с колекцията Revolution Pro Rockstar, редакция от продукти, вдъхновени от модата и разработени, за да осигурят високоефективно покритие. Запознайте се с Revolution Pro Rockstar Brow Styler, двукраен молив за вежди с неутрален тонизиран пигментен молив и четка с меко покритие. Използвайте молива за вежди с уникална форма и ъгъл, за да запълните всички оскъдни зони и да добавите дълбочина и форма на веждите. Смесете и завършете с помощта на края на мини четката, за да поставите всеки косъм на мястото му. Основен съвет: наслагвайте различни нюанси, за да създадете наистина естествен вид.
Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
C10-18 TI Heart RevolutionGLYCEI Heart RevolutionDES, HYDMakeup ObsessionGENATED PALM OIL, HYDMakeup ObsessionGENATED VEGETABLE OIL, HYDMakeup ObsessionGENATED I Heart RevolutionCINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, MICA, SYNTHETIC JAPAN WAX, I Heart RevolutionCINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLY GLYCOL. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IMakeup ObsessionN OXIDES), CI 77492 (IMakeup ObsessionN OXIDES), CI 77499 (IMakeup ObsessionN OXIDES)].
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук