• Марка: Wibo
  • Кат. номер: 628323

Wibo хайлайтър прахообразен Selfie Gold

6,99 лв.
+ -

Малко блясък дава ГОЛЕМИ ефекти! Два цвята нежни хайлайтъри. Фина комбинация от частици, които образуват блестяща повърхност на кожата. Ще подчертае и покаже естествения блясък на тена ви.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
Mica, Talc, Dimethicone, Magnesium Stearate, Tin Oxide, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Silk, Maltodextrin, CI 77891, CI 77491.
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.