• Марка: Wibo
  • Кат. номер: 612094

Wibo комплект за вежди с четка и пинсета 1

15,99 лв.
+ -

Веждите са рамка за цялото лице. Тяхната форма и цвят оказват огромно значение върху това как изглеждате! Комплектът за оформяне на вежди Wibo Eyebrow Shaping Kit е универсална комбинация от по-тъмен и по-светъл нюанс. Удобната, компактна опаковка е оборудвана с апликатор за нанасяне и удобна пинсета, позволяваща премахването на ненужните косъмчета, когато и където е необходимо. Продуктът ще ви помогне да подчертае естествения цвят, да моделира формата и перфектно да завършите грима на очите. Оптимално пигментираната козметична формула позволява бързо и постоянно нанасяне. Няколко продукта в една опаковка на икономична цена? Възможно е! Вземете комплекта за оформяне на вежди Wibo, идеален и за подарък.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Polybutene, D i m e t h i c o n e , P a r f u m , M e t h y l p a r a b e n , Propylparaben,[+/-]: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук