• Марка: Wibo
  • Кат. номер: 603313

Wibo лак за нокти extreme 20

3,99 лв.
+ -

Лакът за нокти Wibo Extreme Nails е изключителна комбинация от гланц и издръжливост. Той е създаден специално за момичета, които ценят елегантността, усещането за комфорт и модерност. Продуктът се предлага в широка гама от цветове. Осигурява ярък, блестящ и устойчив маникюр, без употребата на гел лакове и специално оборудване. Притежава лека консистенция и специална четка, която осигурява бързо нанасяне в равен тънък слой. Специалната му формула изсъхва бързо, като образува трайно и равномерно покритие, без ивици. Можете да го използвате самостоятелно, за направата на различни видове декорации и с други инструменти. Подарете на ръцете си безупречен вид. Доверете се на марката Wibo и бъдете винаги неотразими.

Размер: 8.5ml

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Isopropyl Alcohol, Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Nitrocellulose, Acrylates Copolymer, Etocrylene, Benzophenone-1, MEK, CI 60725.
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.