• Марка: NAM
  • Кат. номер: 698999

NAM сенки за очи блясък 06 Shiny Sand

9,99 лв.
+ -

Колекцията FOIL EYESHADOW от сенки за очи, искрящи с хиляди звезди от NAM, е разработена с изключителен усет за цвят и познаване на тайните на добавяне на пигмент в грима за очи.

 

Вие решавате степента на блясък на пигмента върху клепача! В зависимост от предназначението на грима, със сенките FOIL EYESHADOW от NAM ще получите ефекта от фин блясък, перлен завършек, блясък до ефекта на фолио върху клепача! Степента на наситеност на цвета и блясъка на клепача определяте вие, като нанасяте последователни слоеве от продукта до получаване на желания ефект!

Модерната формула на лесни за преливане сенки се характеризира с изключителна способност за проникване в цветовете. Благодарение на това сенките се сливат чудесно с други нюанси (също класически матови, от колекцията MATTE EYESHADOW от NAM), създавайки грим от уникални нюанси и цветове!

Колекцията сенки за очи FOIL EYESHADOW от NAM е проектирана в духа на zero waste - минималистичен, съобразен с околната среда, без излишни декорации. Чиста есенция с ултра-пигментиран цвят и копринена текстура. Тя ви позволява интуитивно да играете с цвета на клепача и да създавате свои собствени, уникални цветови решения. Пресован в минималистична и компактна кутийка, съответстваща на сменяемата магнитна палета, посветена на САЩ. Това екологично решение свежда до минимум ненужните опаковки, съкращавайки въглеродния отпечатък и позволявайки неограничено изследване на цветовете, зачитайки природата и без угризения!

Самостоятелно персонализиране на пълнители от колекцията FOIL EYESHADOW от NAM в специална сменяема магнитна палитра е сигурността да имате собствена колекция от сенки в нюанси, идеално подходящи за вашия тип красота - без излишни опаковки, в духа на #zerowaste, спазвайки околната среда.

Колекцията от искрящи сенки FOIL EYESHADOW от NAM се предлага в 5 перфектно преливащи се нюанса, предназначени за всички типове тен.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук