Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

веган

NAM сенки за очи блясък 07 Glossy Cashmere

Код
686910
9,99 лв.
В наличност - Приблизителен срок за доставка: 2-5 работни дни*

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 49 лева!

Доставяме в срок от 2-5 работни дни*

*Поръчки, направени след 14:00, се обработват на следващия работен ден

Описание

Колекцията FOIL EYESHADOW от сенки за очи, искрящи с хиляди звезди от NAM, е разработена с изключителен усет за цвят и познаване на тайните на добавяне на пигмент в грима за очи.

 

Вие решавате степента на блясък на пигмента върху клепача! В зависимост от предназначението на грима, със сенките FOIL EYESHADOW от NAM ще получите ефекта от фин блясък, перлен завършек, блясък до ефекта на фолио върху клепача! Степента на наситеност на цвета и блясъка на клепача определяте вие, като нанасяте последователни слоеве от продукта до получаване на желания ефект!

Модерната формула на лесни за преливане сенки се характеризира с изключителна способност за проникване в цветовете. Благодарение на това сенките се сливат чудесно с други нюанси (също класически матови, от колекцията MATTE EYESHADOW от NAM), създавайки грим от уникални нюанси и цветове!

Колекцията сенки за очи FOIL EYESHADOW от NAM е проектирана в духа на zero waste - минималистичен, съобразен с околната среда, без излишни декорации. Чиста есенция с ултра-пигментиран цвят и копринена текстура. Тя ви позволява интуитивно да играете с цвета на клепача и да създавате свои собствени, уникални цветови решения. Пресован в минималистична и компактна кутийка, съответстваща на сменяемата магнитна палета, посветена на САЩ. Това екологично решение свежда до минимум ненужните опаковки, съкращавайки въглеродния отпечатък и позволявайки неограничено изследване на цветовете, зачитайки природата и без угризения!

Самостоятелно персонализиране на пълнители от колекцията FOIL EYESHADOW от NAM в специална сменяема магнитна палитра е сигурността да имате собствена колекция от сенки в нюанси, идеално подходящи за вашия тип красота - без излишни опаковки, в духа на #zerowaste, спазвайки околната среда.

Колекцията от искрящи сенки FOIL EYESHADOW от NAM се предлага в 5 перфектно преливащи се нюанса, предназначени за всички типове тен.

Виж повече
Съдържание
Mica, Cyclopentasiloxane, Tridecyl Trimellitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Phenyl Trimethicone, Synthetic Fluorphlogopite, Diisostearyl Malate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491.
Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: NAM сенки за очи блясък 07 Glossy Cashmere
Вашата оценка
NAM сенки за очи блясък 07 Glossy Cashmere
NAM сенки за очи блясък 07 Glossy Cashmere
Може да харесате също