• Марка: Revolution Skincare
  • Кат. номер: 483131

Revolution Skincare x Jake Jamie комплект несесер и микрофибърни кърпи 3 броя Watermelon

19,99 лв.
+ -
Тази известна в TikTok маска от диня току-що получи ПЕТ сочни нови братя и сестри! Харесахте нашата Jake Jamie x Revolution Skincare маска с диня толкова много, че се завърнахме с чисто нова издухваща маска, пълна с предимства!
 
Завършете рутинната си грижа за кожата с микрофибърни почистващи кърпи Revolution Skincare x Jake Jamie Watermelon, пакет от три супер сладки аксесоари, които ще искате да използвате всеки ден!
 
Джейк-Джейми казва: „Кърпички? Не ги познаваме. Моите супер меки микрофибърни кърпи за многократна употреба с диня ще ви дадат най-сладкото почистване на света! Перфектни за почистване на кожата и ефективно премахване на грима.

 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук