• Марка: Catrice

Catrice бронзант хайлайтър Caribbean Vibes | различни цветове

3,44 лв. 8,19 лв.
+ -

Карибски блясък без дори да се качвате на самолет: точно това можете да постигнете с този освежаващ бронзант. Гел текстурата му се усеща изненадващо еластична и създава тен, сякаш докоснат от слънцето.

 

Бюти съвет 

За да подсигурите на бронзанта гладка основа, нанесете първо фон дьо тен. В сравнение с бронзиращите пудри, които е най-добре да се нанасят с голяма четка, този бронзант е препоръчително да се нанася с бюти блендер или скосена четка. Абсорбирайте малко от бронзанта и го нанесете върху желаните зони с малки, кръгови, потупващи движения.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук