• Марка: Catrice

Catrice червило два нюанса за омбре ефект | различни цветове

4,28 лв. 10,19 лв.
+ -
  • Червило в два цвята за прекрасен омбре ефект
  • Лек цвят-интензивна текстура
  • Съдържа арганово масло

Максимални измерения. Кремообразната, интензивна текстура на червилото обогатена с арганово масло, с което с лекота постигате най-модерната омбре тенденция на своите устни. По два цвята по-светъл и тъмен, перфектно съчетани във формата на диамант, създават прекрасни цветни омбре устни.

 

Бюти Съвет: Важно е да подготвите устните си за перфектен омбре цвят, като нанесетебезцветен балсам за устни. След това нанесете от червилото с два нюанса за омбре ефект на горната устна, като не забравяйте да го завъртите на 180 °, за да се създадете напълно огледален цвят на долната устна.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук