• Марка: Catrice

Catrice червило призматичен хром | различни цветове

4,28 лв. 10,19 лв.
+ -
  • Призматични и металически ефекти
  • Перфектно покритие
  • Осем модерни цвята
  • Веган

Призматичните и металически ефекти дават на устните елегантен завършек - съчетан с перфектно покритие само с едно нанасяне, благодарение на кремообразната им текстура. Извън този свят! Червилата Prisma Chrome осигуряват на устните призматични и металически ефекти за елегантно покритие. Осем уникални нюанса съчетават перфектно покритие само с едно приложение и кремообразна текстура. Устните се чувстват чудесно, меки и блестят в различни телесни, виолетови, червени или кафяви нюанси. 

 

Бюти съвет

Металическите и призматичните ефекти са супер модерни за устните! Важно е да подготвите устните за тъмни нюанси като виолетово или кафяво. Червилото може да бъде неравномерно в по-сухите части на устните. За пълен ефект най-добре е да използвате основа или молив за устни преди да нанесете червилото. Това ще направи червилото по-дълготрайно и ще го предпази. Също така осигурява гладък и наситен цвят.

 

 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.