• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 904242

Catrice четка кабуки Astrology

9,99 лв.
+ -

Четката Кабуки осигурява перфектен завършек. Тя може прецизно да нанесе различни прахообразни текстури. Изключително широката четка с плоски, обемни косъмчета е изключително мека и привлича окото, благодарение на красивия й дизайн.

 

Бюти съвет

Дали пудра на прах, руж или бронз - четката Кабуки гарантира гладко нанасяне на прахообразни текстури и създаването на сияен тен. За перфектни резултати: обетере продукт с четката Кабуки, след това внимателно я потупайте, за да премахнете излишните частици и нанесете върху кожата с големи кръгови движения. Почиствайте редовно четката след гримиране.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук