• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 226720

Catrice четка за контуриране и руж Kaviar Gauche

11,99 лв.
+ -
  • Четка за руж и контуриране
  • Синтетични косъмчета
  • За креомообразни и прахообразни текстури

Ергономичната форма на четката леко се адаптира към индивидуалните черти на лицето благодарение на леко скосените косъмчета, така че е идеална за контуриране и моделиране на скулите, брадичката с руж или бронз. Четката перфектно нанася кремообразни и прахообразни текстури по такъв начин, че практически се сливат с вашия тен.

Бюти съвет: За да контурирате лицето си, нанесете нюанси, които са по-тъмни от собствения ви тон на кожата върху областите, които трябва видимо да се намалят. Техника за гримиране "Draping" използва руж вместо бронз ("Contouring"), за да моделира формата на лицето. Резултатът - много естествен и свеж вид на лицето, докато Contouring често създава леко по-тъмен облик.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук