• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 927170

Catrice четка за лице и тяло SUNCLUSIVE

12,49 лв.
+ -

Голямата четка за лице и тяло е истински мултифункционален талант, който трябва да присъства във всяка козметична чанта. Благодарение на меките й косъмчета, четката може да се използва както за лицето, така и за желаните зони на тялото. Бронзиращата пудра за лице и тяло, както и други прахообразни текстури са супер лесни за смесване с тази четка.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.