• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 226723

Catrice четка за преливане на сенки Kaviar Gauche

8,19 лв.
+ -
  • Четка за преливане
  • Меки косъмчета
  • Кръгла форма на четката

Четката за преливане равномерно разпределя текстурата на сянката на очите върху горния и долния клепач. Перфектна за опушен грим: Благодарение на меките косъмчета, преливането на различни цветове става без усилия за хармоничен външен вид на грима на очите.

Бюти съвет: Четката за преливане е идеална за смесване на текстури в гънката на клепача - тази техника за грим визуално придава дълбочина и е идеална за прикриване на увиснали клепачи, тъй като тъмната текстура създава илюзията за "нова" гънка в клепача. Важно е да се отбележи, че блестящите или бляскави сенки на очите подчертават мястото, на което се прилагат, затова е най-добре да не ги използвате в гънките на клепача. За да постигнете желания ефект, използвайте сянка на очите с матов или само леко блестящ ефект.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.