• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 226722

Catrice четка за сенки Kaviar Gauche

8,19 лв.
+ -
  • Четка за нанасяне върху клепач
  • С плътни синтетични косъмчета
  • За кремообразни и прахообразни текстури

Меките косъмчета позволяват да нанасяте лесно и без усилие текстурите върху подвижната част на клепача. Четката за сенки е подходяща и за подчертаване на долната линия на миглите - за пълен грим на очите само с една четка. Благодарение на плътно свързаните косъмчета, лесно контролирате нанасянето, така че е възможно и да се създадат фини детайли и да се постави сянка на очите на труднодостъпни места.

Бюти съвет: Четката със синтетични косъмчета могат да се използват за нанасяне на течни, кремообразни или прахообразни текстури. Четката за сенки позволява да създавате грим, който комбинира различни продукти. Течните или кремообразни текстури са идеални за основа, тъй като те са като бази и други продукти се придържат към тях по-добре, отколкото върху кожата. Това означава, че всякакви прахообразни текстури, нанесени отгоре, ще се задържат по-дълго - за прекрасен облик, който може да се справи дори и с най-дългия ден и след това и нощ!

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук