• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 930372

Catrice четка за сенки smudge Jewel Overload

8,19 лв.
+ -

Те карат очите ви да блестят от радост: Четките за очи CATRICE Jewel Overload със своя лъскав златен дизайн и декорация на бижута превръщат всеки ден в празник. Четките с висококачествени синтетични косъмчета улавят цвета на сенките и перфектно пренасят прахообразните текстури върху клепачите. Четките за сенки се предлагат в три версии: Четката блендер създава мек, гладък външен вид на сенките за очи, Smudger четката меко смесва сенките по долната линия на миглите, а прецизната четка позволява точно нанасяне на сенки за подчертан поглед.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА. За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 4,49лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 4,99лв.