• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 756234

Catrice двойна четка за вежди

5,69 лв.
+ -
  • Професионална дуо четка
  • Поддържа веждите в перфектна форма
  • Изработена от висококачествени синтетични косъмчета

РАМКА

Веждите дават на очите перфектна рамка, така че е важно да имате подходящите инструменти, за да ги поддържате във форма. С професионалната дуо четка за вежди изработена от синтетични косъмчета, това може да се постигне в две лесни стъпки. Наклоненият край на четката може да се използва за запълване на по-малки празнини на веждата с пудра или гел, а краят на четката е за смесване и създаване на перфектна форма. 

 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.