• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 226719

Catrice джъмбо хайлайтър Kaviar Gauche C01

7,49 лв. 12,49 лв.
+ -
  • Златен хайлайтър
  • Компактна текстура
  • Подходяща за всеки цвят кожа

Златният хайлайтър с копринена текстура създава лъчиста светлина благодарение на своите светлоотразяващи пигменти.Прозрачният капак осигурява прекрасна гледка към продукта, който е във формата на цветя и е подходящ за всеки цвят на кожата. Прахообразната текстура се нанася най-добре с помощта на четка за хайлайтър за естествен вид на кожата, изпълнен с ефекти.Съвет за красота
Четката за хайлайтър за пръв път се използва като професионален инструмент и междувременно е задължителна във всеки козметичен несесер. Тя е с плоска форма, която улеснява поставянето на акценти върху специфичните области на кожата, които искате да подчертаете като върха на носа, скулите и устните като на Купидон. За особено интензивни резултати подчертайте външните ъгли на очите и скулите в С-форма.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук