• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 73248

Catrice фон дьо тен BB с SPF30 мултифункционален 020 Rosy Beige

9,99 лв.
+ -

Той съчетава предимствата на грижата за лицето и грима само в един продукт. 6в1 фон дьо тенът осигурява безупречен тен. Ефектът: балансиране, тъй като овлажнява и намалява блясъка в същото време. Коригиране, тъй като видимо минимизира порите. Защита благодарение на интегрираните UV филтри.
Озарява със светлоотразителни пигменти за блестящ тен. Покрива за гладка кожа и глези благодарение на овлажняващото бадемово масло. Идеален за суха и чувствителна кожа, както и за нормални видове кожа. Със слънцезащитен фактор 30 и средно покритие, BB кремът е истински мулти-талант, ако се стремите към гладък и свеж тен, без да инвестирате твърде много време!

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук