• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 224229

Catrice гел топ лак за нокти ICONails

6,79 лв.
+ -
  • Прави ICONails Гел лак по-дълготраен
  • Подсилва цвета, засилва блясъка
  • Образува защитен щит с гел-блясък върху цветния лак за нокти
  • Веган

ICONails гел топ лак за нокти с нова подобрена технология е идеален за запазване на цветовете и подобряване на блясъка на маникюра до 10 дни. Топ лака образува защитен щит с гел-блясък върху лак за нокти, за да удължи издръжливостта. С малката кръгла капачка и професионалната плоска четка, топ лака гарантира лесно и точно нанасяне.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, N-BUTYL ALCOHOL, SILICA, ALCOHOL DENAT., BIS-HEMA POLYNEOPENTYL GLYCOL ADIPATE/IPDI COPOLYMER, TRIMETHYLOLPROPANE TRIMETHACRYLATE, BHT, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE.
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук