• Марка: Catrice

Catrice хайлайтър палитра 5 цвята Light Spectrum | различни цветове

4,28 лв. 10,19 лв.
+ -
  • Стробинг тенденция
  • Пудра хайлайтър
  • Три варианта с пет нюанса всеки
  • Веган

Хайлайтър пудра с пет различни пастелни цвята, които могат да се нанасят индивидуално или да се смесят, за да се създадат блестящо покритие.Бляскав строубиг. Пудрата хайлайтър в пет различни нюанса се предлага в три цветови схеми, които могат да бъдат нанесени поотделно или смесени, за да създадат блестящи покритие. Това подчертава най-добрите ви черти и прави кожата приятна и гладка.  

 

Бюти съвет

Гримьорите са склонни да поставят фини акценти на носа, за да го направят да изглежда по-тънък, както и върху скулите и под веждите, за да ги подчертаят. Независимо от грима за лице, пудрата хайлайтър може да бъде използвана върху ключицата за прекрасни акценти. 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук