• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 901721

Catrice холографски самозалепващи ленти за очна линия lala Berlin

3,04 лв. 6,09 лв.
+ -
  • Холографик
  • Самозалепваща
  • Различни дебелини

Перфектната линия е гарантирана със самозалепващите ленти за очни линии. Холографският дизайн добавя футуристично докосване и благодарение на различните дебелини, има много място за създаване на уникални визии. Абсолютно симетрична и точна!

 

Бюти съвет

За да сте сигурни, че самозалепващите линии остават поставени на място, клепачите трябва да бъдат внимателно почистени. След като окото се подготви, отстранете стикерите от фолиото и го поставете върху горната линия. Всички пропуски между миглите и лентата могат по-късно да бъдат скрити с очна линия или сенки за очи в същия цвят. За да скъсите дължината или да създадете още по-иновативни стилове можете свободно да изрежете отделни фолиа в желаната форма. 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук