Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

Catrice бронзант крем към пудра Malaika Raiss

Код
902655
9,19 лв.
Изчерпан
Описание
  • Иновативна хибридна текстура
  • Наситена пигментация
  • Матов завършек

Скъпоценна пудра. Пристигна бронзантът с иновативна хибридна текстура. Първо кремаво и гладка, а след това на прах и деликатна, лесна да се слее и придава матиращи, докоснати от слънцето акценти. 

 

Бюти съвет

Бронзантът дава дефиниция на лицето, както и придава здравословен тен– като че ли току-що сте се върнали от релаксираща почивка. За да се уверят, че резултатите изглеждат естествени и гладки, професионалните гримьори препоръчат прилагането на фон дьо теб на лицето като база. Бронзанта се прилага с малки, кръгови движения в съответствие с формата на лицето си. Между другото: не се отчайвайте, ако нанесете прекалено много бронзант по погрешка, това може лесно да се коригира с прозрачна пудра.

 

Malaika Fashion - перфектната симбиоза на "непринуден" и "изтънчен" начин на живот, женствени дизайни и игрив минимализъм. Откакто създаде своя лейбъл през 2010 г., световноизвестният моден дизайнер умело съчетава очевидните противоречия на силните с деликатни и минималистичните с игриви модни линии в духа на времето.
Лимитираната серия на Catrice “MALAIKARAISS” е резултат от сътрудничеството с модния дизайнер и обединява взаимната философия на двете марки - "Позитивни емоции". Продуктовото портфолио със селективен дизайн предлага ексклузивни продукти, които трябва да имате, и които гарантират бляскав, свеж тен за безупречен външен вид. Меките, пастелни и приветливи нюанси излъчват истинска радост от живота, докато розови и телесни тонове добавят дълбочина и ударни акценти. Добрите неща се случват - с CATRICE и Malaika Raiss!

Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: Catrice бронзант крем към пудра Malaika Raiss
Вашата оценка
Catrice бронзант крем към пудра Malaika Raiss
Catrice бронзант крем към пудра Malaika Raiss
Може да харесате също