• Марка: Catrice

Catrice лак за нокти Brown Collection | различни цветове

6,09 лв.
+ -
  • Лака текстура с плътно покритие
  • Обогатена с масло от акай
  • В модерен кафяв цвят
  • Веган

 

Шоколадово отношение. За окончателния поглед към модния подиум: кафявият цвят в момента завладява модния свят и е по-търсен от всякога. Силно покривната формула в различни кафяви тонове е обогатена с масло от акай и осигурява перфектен блясък. С и без блестящи ефекти лака позволява да създадете безкрайни стилове на лакиране. 

Бюти съвет

За най-добри цветови резултати, нанесете два слоя лак за нокти с професионалната, широка четка. Тъй като всички нюанси са различни тонове на основния кафяв цвят, те могат да бъдат смесвани и съчетани перфектно. Или боядисай всеки нокът в различен кафяв тон, или използвайте тънката четка, за да нарисуваш ивици или точки върху полираните и изсъхнали вече нокти. 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук