• Марка: Catrice

Catrice лак за нокти с ефекти Gold | различни цветове

7,19 лв.
+ -

Какво ще кажете за малко брокат и блясък по ноктите? Новият лак за нокти с брокатен ефект следва актуалната златна тенденция, която е завладяла както бюти средите, така и модния подиум и света на интериорния дизайн. Серията предлага 8 луксозни, бляскави нюанса и съчетава два ефекта- тон в тон и микс цвят със златно. Всички цветове отразяват светлината и имат гланцов финиш. Нанасянето им е изключително лесно, благодарение на четката тип ветрило- с 2 слоя получавате оптимално покритие.

  • Веган
Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.