• Марка: Catrice

Catrice лак за нокти Spectra Light | различни цветове

3,39 лв. 6,79 лв.
+ -
  • Холо и дуо-хром ефект
  • Пет блестящи нюанса
  • Високо гланцово покритие
  • Веган

Лакът за нокти предлага уникална гама от ефекти: холо и дуо-хром завършек, комбинирани с дълготрайна формула и излъчващи блясък. Преливащи се цветове холо и дуо-хром, които са извън този свят! С уникални ефекти лака Spectra Light създава популярната визия върху ноктите ти толкова лесно, като детска игра. Нанесете отгоре LuxChrome 2in1 основа и топ лак за хипнотизиращо покритие! Комбинацията от дълготрайна формула, преливащи се нюанси с модерни холо и дуо-хром ефекти и висококачествен завършек превръщат галактическите лакове за нокти Spectra Light в абсолютно задължителни!

Бюти съвет

Петте нюанса лакове за нокти Spectra Light могат да бъдат нанасяни самостоятелно или смесени и съчетани творчески. За крайната визия просто поръсете пудрата за нокти LuxChrome като завършек и нанесете отгоре LuxChrome 2in1 основа и топ лак. 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.