• Марка: Catrice

Catrice масло за устни хидратиращо Dewy | различни цветове

5,73 лв. 8,19 лв.
+ -
  • Устни в пленяващ dewy ефект
  • С масло от шеа
  • Текстура сливаща се с устните
  • Веган

 

Впечатляващи DEWY устни: осигурете на устните си грижа и блясък с новото течно масло за устни. Маслото от ший хидратира устните, докато изключително гъстата текстура видимо ги уплътнява и оставя блестящ, dewy ефект.

 

Бюти съвет

Свежите устни – свързани с популярната свежа тенденция – трябва да блестят така, сякаш са покрити с фина роса от ранните сутрешни часове. С маслото за устни Dewy-ful Lips Conditioning, това може да се постигне бързо и лесно. Маслото от ший глези устните и осигурява естествен гланцов ефект. Селекцията от цветове също е естествена и се играе с различни телесни нюанси вдъхновени от френския маникюр. Благодарение на гланца, устните придобиват мигновен обем.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук