• Марка: Catrice

Catrice матово течно червило с метален ефект | различни цветове

8,19 лв.
+ -
  • Метален ефект
  • Цветно-интензивно течно червило
  • Кадифен финиш върху усните

Матов металик. Течната, цветно-интензивна текстура оставя устните да изглеждат така, сякаш са потопени в метален прах: Червилото Liquid Lip Powder убеждава с дълготрайната си формула и максимален матов ефект. Течната формула се превръща в прахово покритие, което се чувства леко като перце върху устните. Мекият апликатор осигурява удобно нанасяне.

Бюти трик: Течният прах за устни създава поносим металически ефект върху устните. За по-нататъшно удължаване на дълготрайността, най-добре е да подготвите устните с база за устни или да ги попълните изцяло с молив за устни като основа. За модерен външен вид с лек омбре ефект, очертайте устните с малко по-тъмен молив за устни, след това нанесете по-светъл нюанс на течния прах за устни до линията на устните и смесете.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА. За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 4,49лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 4,99лв.