• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 901720

Catrice многофункционална четка lala Berlin

9,19 лв.
+ -
  • Висококачествени синтетични косъмчета
  • Мека, гъста четка
  • За всички прахообрани текстури

Многофункционална четка с меки, гъсти и висококачествени синтетични косъмчета. Благодарение на правия ъгъл на четката всички пудри могат да бъдат нанасяни точно. Дизайнът е ясен и минималистичен в своя силует с холографски елемент като футуристично докосване - истински привлича окото между аксесоарите за красота. 

 

Бюти съвет

Висококачествените четки със синтетични косъмчета не са по-долу в сравнение с четките, изработени от истински косъмчета.  ще издържат Почистването им е също част от всекидневния ритуал за красота и трябва да се извършва редовно. Голямото предимство на синтетичните влакна е, че те са особено гладки, за да не улавят много прах или остатъци от грим. Изплакването им под топла вода често е достатъчно. Ако редовно почиствате четките си, те  ще бъдат по-дълъг живот и ще ви спестят пари. Почистването им също така предотвратява натрупването на бактерии, което в противен случай би замърсило кожата.  

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук