• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 902659

Catrice мултифункционална четка за лице Malaika Raiss

9,19 лв.
+ -
  • Четка за лице
  • Плътно подредени изкуствени косъмчета
  • За прахообразни и кремообразни текстури

Четка за всичко! Висококачествена четка за лице с меки, плътни синтетични косъмчета в практичен размер за пътуване. За мултифункционално приложение – подходяща е за пудра, както и за крем текстури. 

 

Бюти съвет

Заобленият й силует и гъстите косъмчета правят четката за лице истински мултифункционален талант за красота. Заоблените четки са идеални при нанасяне върху големи повърхности. Те създават меки преливания, така че острите линии нямат шанс. За това, заоблените четки са подходящи за всички видове фон дьо тени, бронзанти или ружове без значение дали са течни, кремави или прахообразни. Красивият дизайн на дръжката и практичният й размер правят мултифункционалната четка за лице абсолютно задължително притежание за всички красавици.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук